Winnen is leuk,
meedoen is belangrijker

Wat ooit begon als een leuke hobby in de kroeg, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eerst met een pubquiz, later ook met presentaties en brainstormsessies. En waar je Christiaan ook voor vraagt: het is zijn doel om mensen een leuke tijd te bezorgen. Nooit al te serieus, maar altijd met respect voor de deelnemers en toehoorders. Daar heeft hij plezier in.

De naam Spek en Bonen verwijst naar de uitdrukking waarmee je zegt dat je niet meedoet om te winnen. Een ludieke manier om aan te geven dat het niet om Christiaan gaat, maar om het plezier. Want hij bezorgt mensen een leuke tijd.

WE ZIJN

Gepassioneerd

WE ZIJN

Creatief

WE ZIJN

Meedenkend

Spek en Bonen is opgericht door Christiaan van Roij. Tsjaad voor vrienden. Zijn roots liggen in Egchel, waar hij in de loop van de jaren een groot netwerk heeft opgebouwd. Altijd actief in het verenigingsleven: niet op de voorgrond, maar om mee te denken en de lijnen uit te zetten. Inmiddels woont hij met veel plezier in Eindhoven, maar nog altijd is hij vooral actief in de regio Peel en Maas.

Na het Bouwens heeft Christiaan aan de Pabo gestudeerd. Uiteindelijk bleek dat toch niet de pefecte match, waarna hij besloot om nog een opleiding te volgen: SPH. Dat was een schot in de roos, want daar zat hij pas echt lekker in z’n vel. Vervolgens heeft Christiaan een aantal jaren als begeleider in de zorg gewerkt, wat hem veel voldoening gaf. Nog altijd biedt hij zorg aan huis, aan jongeren met autisme.

Wat wij zoal doen

Een leuke avond, waar je ook nog eens iets van opsteekt? Denk eens aan een pubquiz. Spek en Bonen regelt alles voor je!

Alles over pubquizzen

Zoek je een professionele presentator of dagvoorzitter? Christiaan draagt jouw bijeenkomst, zonder de aandacht op te eisen.

Meer over presentaties

Heb je iets in je hoofd dat je wil uitwerken, maar kom je niet verder? Dan helpt Christiaan je verder met zijn creativiteit!

Meer over brainstormsessies

Dankzij zijn sociaal-maatschappelijke opleiding en jarenlange ervaring in de zorg heeft Christiaan de juiste bagage om jongeren verder te helpen.

Meer over zorg

Meer weten?

Neem contact op