Meedoen is leuk,
winnen is leuker,
plezier het leukst

Wat ooit begon als een leuke hobby in de kroeg, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eerst met een pubquiz, later ook met presentaties en brainstormsessies. En waar je Christiaan ook voor vraagt: het is zijn doel om mensen een leuke tijd te bezorgen. Niet altijd even serieus, maar wel altijd met respect voor de deelnemers en toehoorders. Dat maakt zijn dag!

De naam Spek en Bonen verwijst naar de uitdrukking waarmee je zegt dat je niet meedoet om te winnen. Want een paar uur plezier is veel belangrijker. En je zou kunnen zeggen dat Christiaan er dan ook voor spek en bonen is. Het gaat immers niet om hem, maar om het creëren van een leuke tijd met de mensen om je heen. Dat kan hij als geen ander!

WE ZIJN

Gepassioneerd

WE ZIJN

Creatief

WE ZIJN

Meedenkend

Spek en Bonen is opgericht door Christiaan van Roij. Chaat voor vrienden. Zijn roots liggen in Egchel, waar hij in de loop van de jaren een groot netwerk heeft opgebouwd. Altijd actief in het verenigingsleven: soms op de voorgrond, dan weer achter de schermen om mee te denken en de lijnen uit te zetten. Inmiddels woont hij met veel plezier in Eindhoven, maar nog altijd is hij vooral actief in de regio Peel en Maas.

Na het Bouwens heeft Christiaan aan de Pabo gestudeerd. Uiteindelijk bleek dat toch niet de pefecte match, waarna hij besloot om nog een opleiding te volgen: SPH. Dat was een schot in de roos, want daar zat hij pas echt lekker in z’n vel. Vervolgens heeft Christiaan een aantal jaren als begeleider in de zorg gewerkt, wat hem veel voldoening gaf. Nog altijd biedt hij zorg aan huis, bijvoorbeeld aan jongeren met autisme.

Wat wij zoal doen

Een leuke avond, waar je ook nog eens iets van opsteekt? Denk eens aan een pubquiz. Spek en Bonen regelt alles voor je!

Alles over pubquizzen

Zoek je een professionele presentator of dagvoorzitter? Christiaan draagt jouw bijeenkomst, zonder de aandacht op te eisen.

Meer over presentaties

Heb je iets in je hoofd dat je wil uitwerken, maar kom je niet verder? Dan helpt Christiaan je verder met zijn creativiteit!

Meer over brainstormsessies

Dankzij zijn sociaal-maatschappelijke opleiding en jarenlange ervaring in de zorg heeft Christiaan de juiste bagage om jongeren verder te helpen.

Meer over zorg

Meer weten?

Neem contact op